Uudised

OHOO! Maailm avastab keefirit (2)

Tervis Pluss, 12. august 2016, 08:24
Foto: PantherMedia / Scanpix
Hapendatud supertoitude uus eliksiir – nõnda kirjeldab Briti ajakiri Marie Claire toitumistrendide rubriigis keefirit.

Jooki, mis on eestlastele tuntud juba 19. sajandi lõpust. Terviseajakirjanik Sarah Maber loetleb keefiri häid omadusi: rikas probiootikumide poolest (tervislikud bakterid, mis hoiavad meie seedesüsteemi hästi õlitatuna), väike laktoosisisaldus, rohkesti kaltsiumi. Lisaks on keefiris arvestatavas koguses magneesiumi- ja fosforiühendeid ning soodne kaaliumi ja naatriumi vahekord. Ja täitsa lisaainetevaba!

Toitumisnõustajad soovitavad kord päevas süüa hapendatud tooteid. Hoia keefir külmkapis käepärast.

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtuleht.ee