10
fotot
(Photographer: Toomas Tikenberg)
Jaga:     
Uudised

AVASTA PÕNEVAD VEEKOKTEILID: 10 tervislikku, maitsvat ja ülilihtsat veekokteili, mida sel suvel proovida

(Photographer: Toomas Tikenberg)

Tervislikud ja maitsvad veekokteilid annavad suvistele sündmustele omajagu põnevust juurde ning on alternatiiviks alkoholi sisaldavatele kokteilidele.

Veekokteilid sobivad ideaalselt kaunistama nii pidupäeva aga ka argiõhtut. Toome teieni kümme kokteili retsepti, milles kasutatud Värska Originaali mullivett ning põnevaid lisakomponente.

 Tšilli-Värska (kahele)

(Photographer: Toomas Tikenberg)
  • pool laimi
  • peotäis mündilehti
  • 2 tl Demerara suhkrut
  • 8 viilu tšillipipart
  • purustatud jääd
  • Värska Originaali

Lõika laim väikesteks sektoriteks. Uhmerda kahe klaasi põhjas mündilehed, suhkur, tšilliviilud ja laim. Pane klaas ääreni jääpuru täis ja kalla peale Värska Originaal.

Kookose-Värska (kahele)

undefined (Photographer: Toomas Tikenberg)
  • jääkuubikuid
  • paar laimisektorit
  • 2 tl Monini kookosesiirupit
  • 150 ml ananassimahla
  • 250 ml Värska Originaali

Pane jääkuubikud kahte klaasi ja lisa laimisektorid. Kalla peale siirup, seejärel ananassimahl ja Värska Originaal.

Aaloe-Värska (kahele)

(Photographer: Toomas Tikenberg)

·        pool väikest Cantaloupe melonit (pallidena)

·        jääkuubikuid

·        200 ml aaloejooki

·        200 ml Värska Originaali

Pane melonipallid koos jääkuubikutega klaasidesse. Kalla peale aaloejook ja Värska Originaal.

Tomati-Värska (kahele)

(Photographer: Toomas Tikenberg)
  • 4 tilka Worcesteri kastet
  • 2 tl magushaput tšillikastet
  • 250 ml tomatimahla
  • 150 ml Värska Originaali
  • 1/4 tl musta pipart

Jaga kastmed kahte klaasi. Kalla peale tomatimahl ja Värska Originaal. Kaunista musta pipraga.

Kurgi-Värska

(Photographer: Toomas Tikenberg)
  • 1 pikk kurk
  • peotäis mündioksi
  • 2 tl sidrunimahla
  • jääkuubikuid
  • 1.5 l Värska Originaali

Lõika kurgist õhukesed ribad ja pane koos mündi ja sidrunimahlaga kannu. Lase 15 minutit maitsetel seguneda ning seejärel lisa jää ja Värska Originaal.

Mustika-maasika Värska (kahele)

(Photographer: Toomas Tikenberg)
  • külmutatud mustikaid
  • külmutatud maasikaid
  • 2 sl (mustika-) siirupit
  • 400 ml Värska Originaali

Pane mustikad ja maasikad klaasidesse. Kalla peale siirup ning Värska Originaal.

Astelpaju-vaarika Värska (kahele)

(Photographer: Toomas Tikenberg)

·        astelpajumarju

·        vaarikaid

·        150 ml toonikut

·        250ml Värska Originaali

·        jääkuubikuid

Pane marjad klaasidesse. Kalla peale toonik ja Värska Originaal. Serveeri jääga.

Porgandi-Värska (kahele)

(Photographer: Toomas Tikenberg)
  • 1.5 sl mangopüreed
  • 200 ml porgandimahla (Salvest, Biotta)
  • 200 ml Värska Originaali

Pane mangopüree klaasidesse ning lisa porgandimahl. Kalla peale Värska Originaal.

Apelsini-Värska (kahele)

(Photographer: Toomas Tikenberg)
  • 1 apelsin
  • 200 ml apelsinimahla
  • 100 ml greibimahla
  • 200 ml Värska Orginaali

Viiluta apelsin ning pane kahte klaasi. Kalla juurde mahlad ja Värska Originaal.

Viinamarja-Värska (kahele)

  • 200 ml tumeda viinamarja mahla (Faye)
  • 200 ml Värska Originaali
  • jääkuubikuid

Kalla mahl klaasidesse ja lisa Värska Originaal. Serveeri rohke jääga.

0 kommentaari