Jaga:     
Uudised

Kunagi pole hilja tervislikumalt süüa

Perearst Anneli Talvik (47) armastab kodutoitu ja seda heal põhjusel – nii on tema tervis kõige paremates kätes. Tal on oma söögieelistused suvel ja talvel, ta jagab oma nippe, kuidas hoida seedimist heas töökorras.

Toitumist peab Anneli hea tervise juures väga oluliseks. “Sa võid 10 või 20 aastat valesti süüa ja alles siis tekib vaevus. Kui inimene on saanud 40+, siis on välimusest ja energiatasemest näha, kes on söönud targalt, kes juhuslikult.” Toitu nimetab Anneli ehitus­materjaliks, mida anname kehale, et edukalt toime tulla. “On ju vahe, kas ehitad müüri savist või kivist. Keha on tehtud nendest ainetest, mida toidust saab.”

Loe täismahus artiklit http://digi.tervispluss.ee/.

0 kommentaari