3
fotot
Jaga:     
Uudised

Kiirelt ja tervislikult: Odrakruup tomatikastmes tuunikala ja kodujuustuga"

Pole siin endast ammu märk andnud. Kuna viimasel ajal on väga paljud tuttavad hakanud huvi tundma toitumise teema vastu, jagan veelkord ühte enda lemmikutest mugavusroogadest.

Odrakruubi avastasin mõned aastad tagasi orsottot süües. Paljalt proovisin seda viimase dieedi alguses ja kohe võitis minu poolehoiu. Toidab kõhtu ja on väga maitsev. Alljärgnev kombo sobib eriti hästi kokku. Põhikomponendid on odrakruup, Rimi tuunikala tomatikastmes ja kodujuust. Ülejäänud asjad miksin kokku vastavalt olukorrast. Kogused on ka täpselt sellised, et igaüks saab neid vastavalt vajadusele reguleerida. Lisan siiski ka enda viimased kogused, et saaksite aimu üldisest palju mida võiks anda kokku.

  • 60 g odrakruupi (kuivaine)
  • 80 g (pool konservi) Rimi tuunikala tükid tomatikastmes (Rimi oma on parim ja soodsaim!)
  • 50 g kodujuustu
  • 1 keedumuna
  • pool pakki külmutatud juurviljasegu (vabal valikul)
  • 20 g avokaadot
  • paprikat

Valmistamine

  1. Keeda soolaga odrakruup.
  2. Teises potis sulata üles külmutatud juurviljad ja maitsesta.
  3. Keeda muna/munad.
  4. Aseta kaussi/karpi valminud odrakruup, juurviljad, tuunikala tomatikastmes, avokaado ja toored aedviljad.
  5. Lisa meelepäraseid maitseained.

Minu järgmise kahe päeva päris toitvad lõunad. Aja kokkuhoiu mõttes soovitan korraga 2-3 toidukorda ette teha. Jälle paar päeva muretu. Samuti saate kõik vastavalt oma vajadusele kaloraaži reguleerida. Näiteks odrakruupi panna kuivainena vähem, avokaado ära jätta või kasutada lahjemat kodujuustu.

1 portsjon sisaldab keskmiselt:

Kalorid: 548 kcal
Süsivesikud: 62,7 g
Rasvad: 16,8 g
Valgud: 38,3 g

Loe ka teisi Hiie-Liini postitusi http://hiieliin.blogspot.com.ee/.

0 kommentaari